3 & 4 november

SSP-Hal - ulft

Ruim op! Boek een kraam!  ** EDITIE november: 3 KRAMEN BOEKEN = 2 BETALEN**

Ruim uw huis, zolder en garage op en verkoop al uw overbodige spullen op de Gelderse Vlooienmarkt! Een kraam huren kost € 25,- per kraam per dag. Geldig voor 2 personen.

 

 

Online boeken; hoe werkt het?

Als u op de knop 'Boek hier uw kraam' klikt gaat u naar het online reserveringssysteem. Lees de gegeven informatie goed door en klik op 'Bestel nu tickets'.

Op de plattegrond kunt u evenuteel een plek uitzoeken die u het meest geschikt lijkt. U kunt hierop helaas NIET zien welke kramen er nog vrij zijn. Onthou het kraamnummer van uw voorkeur en sluit het scherm van de plattegrond weer.

 

Selecteer in de lijst het kraamnummer wat u wilt reserveren en klik op 'voeg toe'. Wilt u meerdere kramen serveren voeg dan meerdere kraamnummers toe. (Voor zondag helemaal naar beneden scrollen.) Staat de kraam van uw voorkeur er niet meer tussen, dan is deze al bezet. Alleen de kraamnummers die nog vrij zijn, kunt u selecteren in de lijst.

 

Bent u klaar met het selecteren van de kramen? Klik dan op 'verder met bestellen'. Uw gereserveerde kraampjes worden nu 15 minuten vastgehouden.
 
Klik nu weer op 'verder met bestellen' en vul de gevraagde gegevens in. Ga verder naar de volgende stap en check uw gegevens nog een keer. Klik op 'verder met bestellen' en selecteer uw betaalmethode.

 

Klik op 'betalen' om de betaling af te ronden. Uw resersering is pas definitief wanneer wij uw betaling hebben ontvangen.


Via de knop 'downloaden' kunt u direct uw tickets downloaden. Deze worden ook per e-mail aan u verstuurd. Bewaar de tickets goed en neem deze mee naar de opbouw van de Gelderse Vlooienmarkt.