3 & 4 november

SSP Hal - ulft

Opbouwtijden deelnemers zaterdag
vrijdag van 16:00 tot 20:00 uur

zaterdag van 08:00 tot 10:00 uur

 

Opbouwtijden deelnemers zondag

zondag van 08:00 tot 10:00 uur

 

Afbouwtijden

zaterdag en zondag van 17:00 tot 18:00 uur

 

Het is NIET toegestaan om uw kraam voor 17:00 op te ruimen. De vlooienmarkt is tot 17.00 uur geopend voor bezoek.

 

Toegang tijdens opbouw

Om te voorkomen dat de mooiste handel al voor 10.00 uur weg is, is de SSP-HAL tijdens de opbouw ALLEEN toegankelijk voor deelnemers.

Bij de ingang wordt uw ticket gescand. Elke persoon heeft een ticket nodig. (Kraam of opbouwkaart.) Komt u op vrijdag opbouwen, bewaar dan uw ticket ook voor zaterdag!

 

Afval

U dient alles na afloop mee te nemen, er zijn geen containers beschikbaar voor afval. Blijft er afval achter op uw kraam dan berekenen wij 

€ 50,- schoonmaakkosten aan u door.


E-tickets

Na uw reservering voor de Gelderse Vlooienmarkt ontvangt u per e-mail een zogenaamde e-ticket. Deze tickets heeft u nodig bij de toegang tot de opbouw van de markt. U kunt de tickets uitprinten of tonen op uw smartphone, om ze vervolgens door ons personeel te laten scannen bij de ingang tot de opbouw van de Gelderse Vlooienmarkt.


Deelnemers die voor zaterdag een kraam huren, kunnen deze tickets gebruiken op vrijdag tussen 16:00 en 20:00 uur en op zaterdag tussen 08:00 en 10:00 uur. Hetzelfde ticket kan dus 1x op vrijdag EN 1x op zaterdag gebruikt worden. Deelnemers die op zondag een kraam huren kunnen de tickets alleen laten scannen op zondag tussen 08:00 en 10:00 uur. 

 

De kraam e-ticket is geldig voor 2 personen. Elke ticket heeft een unieke QR code en kan per opbouwdag maar 1x gescand worden. Daarna ontvangt u van ons personeel een stempel op uw hand, zodat u het gebouw vrij in- en uit kunt lopen.

 

De E-Tickets zijn alleen geldig tijdens de opbouw. Na 10:00 zijn de tickets NIET meer geldig en moet u een gewoon entreekaartje kopen bij de kassa.

Hoe ziet een kraam eruit?

Een 'kraam' is een tafel van van 2,44m breed en 1m diep. De tafel bestaat uit een grote houten plaat die op 2 schragen rust. Achter de tafel is een ruimte van 1m diep.
Bij de huur van een kraam zijn 2 klapstoelen inbegrepen.

 

Gangpaden en nooduitgangen moeten ALTIJD vrij blijven i.v.m. de brandveiligheid. U bent verplicht aanwijzingen van het personeel hierin op te volgen.